Astrologinė prognozė rugpjūčio 12-ajai, pirmadieniui

Ar jau skaitėte?

AVINAS. Diena bus emociškai aktyvi. Į viską jausmingai reaguosite. Žmonės, kuriems esate įsipareigoję ar skolingi, tiesiogiai ar netiesiogiai reikalaus to, kas jiems priklauso.

- Reklama -

JAUTIS. Gana veikli, bet nerami diena. Aktualūs bus bendradarbiavimo, tarpininkavimo klausimai. Labiau norėsis visus kritikuoti ar guostis jų nesupratingumu nei pasikliauti savo jėgomis ir protu.

DVYNIAI. Šiandieną nesitikėkite ramaus atsipalaidavimo. Teks pagalvoti pareigas, kažkas kritikuos nepadarytus darbus arba jūsų silpnybes. Galite susirūpinti ir įvaizdžiu arba sveikata, įsidarbinimu.

VĖŽYS. Vilios pramogos, džiugins vaikai, seksis megzti naujas pažintis, žavėti gerbėjus. Tik nežaiskite kitų žmonių jausmais, gebėkite atsispirti per brangioms pagundoms.

LIŪTAS. Šiandien būtų neprotinga imtis neapgalvotų darbų, neįprastai elgtis ir aklai pasitikėti kitais. Prioritetą teikite namams, artimiesiems, buičiai, gamtai. Pasitelkite kantrybę bendraudami su šeimos nariais.

MERGELĖ. Geriau būtų, kad kai kuriuos dalykus šiandien nutylėtumėte bendraudami su artimos aplinkos žmonėmis. Neskleiskite abejotinos informacijos ir socialiniuose tinkluose.

- Reklama -

SVARSTYKLĖS. Tikėtinos aktualijos, susijusios su nekilnojamuoju turtu, nuoma, tiekimu, apgyvendinimu, prekių atsisiuntimais ar pan. Nenaudingas jums būtų reikalingos informacijos vėlavimas, netiksli reklama.

SKORPIONAS. Tikriausiai neišvengsite sudirgusių emocijų. Labiausiai iš pusiausvyros ves kitų žmonių nepritarimas jūsų nuomonei ar norams. Tačiau ir jūs būsite linkę kabinėtis prie smulkmenų, pernelyg kritikuoti kitus.

ŠAULYS. Šiandien jums naudingiau patylėti ir užimti stebėtojo poziciją nei aktyviai reikštis ir atvirauti. Saugokite savas ir svetimas paslaptis. Bus nelengva, jeigu esate kelionėje, nes norėsis daugiau privatumo, vienumos.

OŽIARAGIS. Regis, dėl populiarumo ar draugystės šiek tiek papurtysite piniginę. Galbūt norėsite ką nors nustebinti, paremti ir dėl to pirksite nebūtiną prekę ar paslaugą.

VANDENIS. Privalote sutvarkyti būtiniausius reikalus, kad ir kaip nesinorėtų. Jeigu bandysite išsisukti, galite pakliūti į keblią situaciją, nuvilti kitus žmones, partnerį.

ŽUVYS. Šiandien į savo moralę, tikslus galite pažvelgti kitu aspektu. Galbūt nepažįstamo žmogaus replika atskleis nelabai malonią tiesą. Gali kilti rūpesčių, jei turite planų išvykti į užsienį, įsidarbinti ar stoti mokytis.

Geros dienos!
Karolina Konopackienė (ELTA)

TOP naujienos

Šiandien bus nepastoviai debesuota

Šiandien bus nepastoviai debesuota. Vietomis, didesnė tikimybė rytiniuose rajonuose, numatomi nedideli krituliai, daugiausia lietus. Vėjas šiaurės vakarų, šiaurės, 8–13 m/s. Aukščiausia temperatūra 6–11 laipsnių...

Pandemija nesukliudys įvertinti nusipelniusių projektų „Europos burės 2020“ apdovanojimuose

Rugsėjo 17-ąją dieną jau dvyliktąjį kartą Lietuvos Respublikos Finansų ministerija organizuoja geriausių Europos Sąjungos struktūrinių fondų investicijų Lietuvoje projektų – „Europos burės“ – apdovanojimus....

Kovo 25-oji: vardadieniai, astrologija, dienos INFO

Kovo 25-oji – Blovieščiai, Gandro šventė; Apsireiškimas Šv. Mergelei Marijai; Tarptautinė vergovės aukų ir transatlantinės prekybos vergais atminimo diena;Tarptautinė vaflių diena. Kovo dvidešimt penktoji, pirmadienis,...

Norite gurmaniškų vaišių be didelių išlaidų ir vargo? „Iki“ pataria ieškoti būtent šiuo ženklu pažymėtų prekių

Mėgstate palepinti artimuosius ar save per šventes, bet išlaidauti nesinori? Šiemet kaip niekad gardžioms Velykoms pasiruošti bus lengviau ir taupiau – „Iki“ parduotuvėse jau...

Pirmadienio didmeninės elektros kaina – didžiausia šiemet

0
Pirmadienį didmeninės elektros kaina pasiekė 203,36 Eur/MWh ir tai didžiausia kaina šiais metais, pirmąkart nuo gruodžio mėnesio viršijusi 200 Eur/MWh ribą, praneša Lietuvos energetikos agentūra. Nors rugpjūčio pradžioje buvo matomas elektros kainų kritimas, bet nuo...

Jau kitąmet Lietuvoje neliks neatpažįstamų dronų

0
Populiarėjant bepilotėms skraidyklėms, Europos Sąjunga (ES) keičia jų skrydžių reglamentavimą. Pokyčių neišvengs ir Lietuva, kurios oro navigacijos paslaugų teikėja „Oro navigacija“ anonsuoja būsimas permainas profesionaliems dronų operatoriams bei mėgėjams. Šią savaitę Vilniuje „Oro navigacija“ surengė...

PORTALO SKAITOMIAUSI

JUMS PARINKTOS NAUJIENOS