Astrologinė prognozė vasario 5-ajai, pirmadieniui

Ar jau skaitėte?

AVINAS. Nebloga diena ieškantiems tiesos, teisingumo ir gyvenimo prasmės. Galbūt sutiksite išmintingą žmogų, galintį jus išmokyti svarbių dalykų, pakonsultuoti. Tiktų publikuoti rimtus straipsnius, organizuoti renginius, mokymus, bendraminčių grupę.

- Reklama -

JAUTIS. Staigmenos galite tikėtis iš oficialaus asmens arba verslo partnerio. Pravartu imtis reikalų, susijusių su draudimu, paveldėjimu, akcijomis, skolomis, mokesčiais ir pan.

DVYNIAI. Pasižymėsite konkurencinėje situacijoje arba ten, kur reikia demonstruoti kompetenciją, objektyvumą, aukštas moralines savybes. Galite sulaukti įvykusios atrankos rezultatų, pasiūlymo dėl stažuotės, konferencijos, kelionės ar kt.

VĖŽYS. Viskas klostysis palankia linkme, jeigu norite įsidarbinti ar kurti verslą, investuoti. Produktyvus turėtų būti pokalbis su darbdaviu, kreditoriumi, rėmėju ar pan.


Vasario 5-oji: vardadieniai


LIŪTAS. Šiandien pasižymėsite ypatingu kūrybingumu. Galite dalyvauti konkurse, sumaniai tarpininkauti ar debatuoti su oponentais. Nepraleiskite progos sudaryti naudingą sandorį, paskirti pasimatymą.  

MERGELĖ. Regis, šiandien daug aprėpsite – ir namų pareigas, ir darbo. Jeigu galite dirbti iš namų, taip ir padarykite. Jei gausite kvietimą į darbo interviu, turbūt savo profesiniais įgūdžiais nustebinsite darbdavį.

- Reklama -

SVARSTYKLĖS. Palankus metas daug ką aptarti, ypač jei tai susiję su švietimu, leidyba, informatika, vaikais, reklama, komercija, logistika. Galite gauti neblogą pasiūlymą, kvietimą į interviu, renginį ar kt.

SKORPIONAS. Tikėtini pokalbiai apie numatomus pirkinius, verslo galimybes, artimųjų poreikius. Komplikuotuose reikaluose, susijusiuose su profesine veikla, pinigais, nuosavybe, šeima gali atsirasti neblogų išeičių.

ŠAULYS. Šiandien atrodysite racionalūs, puikiai argumentuojantys ir tinkamai pasinaudojantys informacijos šaltiniais, žinių bagažu. Jums gali pavykti rasti aukso vidurį ir protingai įvertinti savo bei kitų galimybes, kompetencijas.

OŽIARAGIS. Jums prireiks ramios asmeninės erdvės, atsiribojimo, kad tinkamai atliktumėte darbus, reikalaujančius susikaupimo, tikslumo, apskaičiavimo. Regis, viskas puikiai pavyks.

VANDENIS. Iš pažįstamo asmens galite išgirsti darbo, verslo pasiūlymą arba prašymą padėti įsidarbinti, gauti pelningą užsakymą ir pan. Tikėtina, kad kils ūpas užsiimti reikšminga veikla. Nestokosite atkaklumo ir įtaigumo. Pritrauksite bendraminčių.

ŽUVYS. Tai gali būti rimtų darbų diena. Iš jūsų gali būti reikalaujama atsakomybės, įsigilinimo į priežastis ir pasekmes. Regis, opus darysis ir sveikatos ar įvaizdžio klausimas.

Geros dienos!
Karolina Konopackienė (ELTA)

TOP naujienos

Lietuvių virtuvėje vietą atranda violetiniai pomidorai: kuo jie ypatingi?

Šviežių ispaniškų violetinių pomidorų derlius jau pirmadienį pasiekė parduotuvių lentynas. Išskirtinė spalva ir netradicinis skonis vilioja pirkėjus išbandyti šias daržoves. Violetiniai pomidorai ne tik...

„Iki“ pataria: ar kepant rabarbarų pyragą juos būtina nulupti? Paprastas atsakymas ir 3 visuomet pavykstantys receptai

Pavasarį prekystalius nuspalvinantys rabarbarai – nuo seno lietuviams žinoma, tačiau pastaraisiais metais atgimimą išgyvenanti daržovė. Šviežiais ir nebrangiais rabarbarais galime mėgautis ne visus metus,...

Šiandien aukščiausia temperatūra 15–20 laipsnių

Šiandien vietomis, daugiausia šiaurinėje šalies pusėje, numatomas trumpas, nedidelis lietus. Vėjas vakarų, pietvakarių, pereinantis į šiaurės vakarų, šiaurės, 5–10 m/s. Aukščiausia temperatūra 15–20 laipsnių. Rugsėjo...

Tik 15 minučių, ir jūsų mėsos patiekalai bus dar skanesni – išnaudokite šias pigias rudenines uogas

Tiems, kas ilgisi vasarinės uogų gausos, nusiminti neverta – spanguolių sezonas jau pačiame gražume. Šios nedidelės raudonos uogos yra pigus vertingų medžiagų užtaisas, o...

Svajonių puokštes kuriantis M. Petruškevičius: „Nemėgstu paklusti primestoms taisyklėms ir tendencijas kuriu pats“

0
Vienas žymiausių šalies dekoratorių Mantas Petruškevičius pakeitė daugelio požiūrį į floristiką. Anksčiau ši veikla, kaip meno rūšis, buvo nepelnytai nuvertinti, tačiau šiandien kone kas antra nuotaka svajoja, jog jos rankose būtų būtent Manto kurta...

Gelbėjimosi ratas smulkiajam ir vidutiniam verslui

0
Siekiant padėti dėl koronaviruso pandemijos sunkumų patiriančiam verslui, nacionalinei plėtros įstaigai „Investicijų ir verslo garantijos“ (toliau – INVEGA) palūkanų kompensacijoms mokėti skirta 23 mln. Eur. Finansų įstaigai atidėjus paskolos ar finansinės nuomos (lizingo) mokėjimą,...

PORTALO SKAITOMIAUSI

JUMS PARINKTOS NAUJIENOS