Horoskopai balandžio 4 dienai

Ar jau skaitėte?

AVINAS
Gali užgriūti daugybė reikalų, reikalaujančių skubaus sprendimo. Teks skaičiuoti likusius išteklius, jėgas ir laiką. Seni įpročiai ir įgūdžiai gali pasirodyti vis dar naudingi.

- Reklama -

JAUTIS
Vėl tvirtai stovite ant kojų, pasiruošęs naujai kovai. Šiandien žinote daugiau nei vakar ir didžiuojatės tuo. Puikiai atliktas darbas – saldžiausias kerštas tiems, kurie jumis netikėjo.

DVYNIAI
Pasistenkite būti santūrus ten, kur paprastai pultumėte į kraštutinumą. Visiems reikia bent trumpo atokvėpio nuo stiprių emocijų. Bendradarbiavimas – pagrindinis vaisingos veiklos principas.

VĖŽYS
Nebūkite toks užsispyręs! Dėl jūsų nenuolaidumo gali kilti daug nesusipratimų darbe. Kur kas daugiau pasiektumėte geru pokštu ir lankstumu. Tikro poilsio ir atsipalaidavimo šiandien ieškokite šeimoje.

LIŪTAS
Atvirai sakant, puoselėjate niekam tikusius planus. Jei manote, kad esate pats geriausias, vargu ar galite tikėtis sėkmės. Paprašyti pagalbos – dar nereiškia galutinai prarasti orumą ir savigarbą.

MERGELĖ
Žinote visus niuansus, todėl esate visiškai atsakingas už savo žodžius ir veiksmus. Slėpti savo ketinimų neverta, pasiduoti spaudimui iš šalies – taip pat. Vadovams varžovai pavydės išmintingo darbo stiliaus.

- Reklama -

SVARSTYKLĖS
Atsiverkite pasauliui, bet nesitikėkite iš jo pernelyg daug. Jei vis dar traukia užkariavimai, verčiau vienykite užuot skaldę. Jūsų tikslai realūs, o sėkmė neabejotina.

SKORPIONAS
Jei turite daryti išvadas, remkitės tik patikrintais faktais. Saugokitės – išvados gali būti netikėtai nemalonios ir skaudžios. Šiandien sudaryti dalykiniai sandėriai turėtų būti sėkmingi.

ŠAULYS
Jūsų elgesys šiandien bus svarstomas ir komentuojamas. Verčiau iš anksto pasiruoškite įtikimus atsakymus į nemalonius klausimus. Valdykite emocijas, kol jos dar neužvaldė jūsų.

OŽIARAGIS
Pasistenkite nesusižavėti išoriniu blizgesiu, žvelkite į esmę. Šiandien turite dovaną suteikti viskam taurumo vien savo prisilietimu. Pasistenkite padaryti gerą įspūdį naujam pažįstamam, ypač jei jis – priešingos lyties.

VANDENIS
Daug kas norėtų turėti tai, ką turite jūs. Labai malonu turėtų būti bendrauti su žmogumi, priklausančiu tai pačiai kartai ir panašių vertybinių orientacijų.

ŽUVYS
Tikrą tiesą sužinosite tik atsiribojęs nuo svetimų emocijų. Užuot lindęs į įvykių sūkurį, atidžiai stebėkite viską iš šalies. Kantrybės, jūsų valanda netruks ateiti.

Tai yra bendro pobūdžio informacija, bet galite užsisakyti tik JUMS pritaikytą Asmeninį Horoskopą!

TOP naujienos

ORAI: Šiandien Lietuvoje vietomis, daugiausia pietiniuose rajonuose, trumpas lietus

Šiandien Lietuvoje vietomis, daugiausia pietiniuose rajonuose, trumpas lietus. Aukščiausia temperatūra 11–16 laipsnių šilumos. Šeštadienį daug kur trumpai palis. Naktį ir rytą vietomis rūkas. Temperatūra naktį...

Jūrų muziejuje gydoma jau dešimt ruonių jauniklių

Gamta karantino nežino: per dešimt dienų į Lietuvos jūrų muziejų atgabenta jau net 10 nusilpusių ruoniukų-pamestinukų iš Baltijos pajūrio. Aštuoni iš jų – patys...

Kad Valentino diena neapkarstų: šokoladinė dovana gali būti ir saldi

Valentino dieną mūsų namus užpildo ne tik šiluma ir romantika, bet ir šokoladinės staigmenos, leidžiančios patirti dar daugiau saldžių akimirkų su mylimaisiais. Tačiau atkreipus...

Didelė infliacija daro įtaką žmonių pasirinkimams

Nepaisant to, kad 2022 m. sausį-rugsėjį valstybės biudžeto pajamos iš akcizų buvo 3,6 proc. didesnės nei 2021 m. tą patį laikotarpį, tačiau rugsėjo mėnesio...

Parsineškite namo pavasarį: kaip prižiūrėti tulpes, kad jos žydėtų iki 2 savaičių

0
Ar esate susidūrę su situacija, kai į namus parsivežus tviskančią tulpių puokštę, jau už poros dienų ji atsidūrė šiukšliadėžėje? Tai – dažnas, bet visiškai nereikalingas galvos skausmas, nes su tinkama priežiūra, šios gėlės jūsų...

Paukščių gripo virusas toliau plinta Vengrijos paukštynuose

0
Valstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba (VMVT) informuoja, kad Vengrijos veterinarijos specialistai balandžio 3–8 dienomis patvirtino dar 28 naujus didelio patogeniškumo (H5N8 potipio) paukščių gripo protrūkius. Net 27 iš jų nustatyti Bač Kiškūno ir dar...

PORTALO SKAITOMIAUSI

JUMS PARINKTOS NAUJIENOS