2023 metų horoskopas žuvims

0
764

Darbas žuvims 2023 metais

Metų pradžioje atrodys, kad viskas einasi lyg sviestu patepta. Tenkins darbo atmosfera, džiugins ir kolegų nusiteikimas. Tačiau verta pasiruošti ir netikėtumams. Įsibėgėjus pavasariui laukia pokyčiai ir, tikėtina, kad aplinkoje atsiras daug naujų kolegų, kuriuos pažinti bei suprasti jų darbo specifiką prireiks daugiau laiko. Darbovietės pakeitimas mažai tikėtinas, nieko naujo ir netikėto nelaukite, tačiau pokyčių neišvengsite. Būkite kantrūs ir pasiruoše naujam etapui. Introvertiškoms Žuvims gali būti sunku prisitaikyti prie pakitusių darbo sąlygų. Jei ilgai svarstėte apie paaukštinimą, nuo gegužės apie tai palanku kalbėtis su vadovu.

Pinigai žuvims 2023 metais

Ramybės neduos metų pradžia, nes tai senų skolų grąžinimo laikas. Na, anksčiau ar vėliau ateina tam metas, todėl per daug sielvartauti nederėtų, nes vėliau bus tik ramiau. Sugebėsite išlaikyti stabilią darbo vietą, todėl finansinių nemalonumų išvengsite. Aišku bus viena, kad pinigų turėsite tiek, kiek įdėsite darbo, Netikėtai nustebinti turėtų periodas nuo birželio iki rugpjūčio. Šiuo laikotarpiu spręsis svarbus karjeros klausimas, kuris atneš didesnį pelną. Šiais metais daugiau pinigų teks atiduoti šeimos labui.

Santykiai žuvims 2023 metais

Meilės fronte numatomi daug jėgų reikalaujantys metai. Teks įdėti nemažai pastangų tam, kad įtiktumėte antrajai pusei. Atrodo, trūks aistros ir bus sunku susikalbėti. Gali būti sunku taip beatodairiškai stengtis, todėl kils noras atsiriboti. Jeigu esami santykiai išties svarbūs, susitelkite į jų gerinimą. Truputį daugiau laiko skyrę mylimam žmogui, galiausiai pavyks susigrąžinti romantiką ir meilę į savo ir antrosios pusės gyvenimus. Šeimoms, planuojančioms vaikus, tai itin vaisingi metai. Moterys, gimusios po šiuo ženklu, gali tikėtis džiugios žinios dėl pagausėjimo jau rugpjūtį-rugsėjį.

Sveikata žuvims 2023 metais

Galite lengvai prarasti pusiausvyrą dėl dažnai tvyrančios įtampos. Tokiu atveju praverstų holistiniai metodai, kurie protui, kūnui ir sielai sugrąžina pusiausvyrą ir harmoniją. Šiais metais nepalūžti padės draugai ir išsišnekėjimas. Kuo daugiau ištransliuosite į išorę, tuo geresne sveikata džiaugsitės ateityje. Patartinos įvairios psichologinės terapijos, derinamos su aktyviomis meno programomis. Pradėkite ieškoti alternatyvių būdų, kaip sau padėti, užsiimkite savirefleksija. Nuo balandžio palanku ieškoti bendraminčių, eiti į grupinius užsiėmimus. Net nepastebėsite, kaip greitai artimoje aplinkoje subursite naujų žmonių, kurie visokeriopai padės augti, suprasti ir atrasti save iš naujo. Svarbiausia – būkite atviri, kitaip mintys ir neišsakyti jausmai nuodys kūną. Paleiskite viską, kas neduoda ramybės, leiskite sau nuoširdžiai išsikalbėti.

Šaltinis: Prie Kavos

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here